Mocht je nog vragen hebben of een offerte aan willen vragen, schroom dan niet om contact met me op te nemen. Je kunt me bellen of het onderstaande contactformulier invullen.





Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Privacy verklaring

Privacy Verklaring​
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 23 Mei 2018.

 

Bescherming persoonsgegevens

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.
Captured Life Moments Photography zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. 
Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Jouw gegevens bij Captured Life Moments Photography

Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, een contactformulier hebt ingevuld en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je je ten alle tijden weer uitschrijven door middel van een link onderaan de e-mail of door contact met mij op te nemen.

Je e-mail adres wordt meteen uit mijn bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in mijn e-mail systeem en dit gaat via de servers van YourHosting.
De servers van YourHosting zijn gevestigd in Nederland. Your Hosting voldoet aan de AVG. Met deze partij heb ik een Verwerkersovereenkomst.

Ik kan jouw gegevens gebruiken om reclame campagnes te maken.
Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier.

Met welk doel gebruik ik de persoonsgegevens? 

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
Je naam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van (commerciële) nieuwsbrieven en retargeting voor Facebookadvertenties. We doen dit alleen met gegevens die je hebt ingevoerd via het downloaden van gratis documenten, niet met de opgegeven gegevens die via de e-mail, of contactformulier zijn binnengekomen.
Wanneer jij mijn contactformulier invult, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien.
Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken.
De persoonlijke gegevens die je invoert op Captured Life Moments Photography worden altijd vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.CommunicatieWanneer je mij een e-mail of andere berichten stuurt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Captured Life Moments Photography of die van een derde partij (Your Hosting). 

Captured Life Moments Photography

Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.Bij een betaling via de website van Captured Life Moments Photography word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, PayPal login of iDeal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden door mij niet opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, om je te kunnen bereiken voor overleg, afspraken te kunnen inplannen en je bestelling te kunnen bezorgen.

Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) binnen 14 dagen verwijderd van de server.

​Welke informatie kan ik vragen?

Voor- en achternaam
Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon.

Adres en woonplaats
Dit adres gebruik ik voor de correcte levering van jouw bestelling.

Telefoonnummer
Een telefoonnummer gebruik ik om een afspraak te maken, elkaar te kunnen vinden op locatie of nadere vragen te kunnen stellen over jouw bestelling of wensen. Dit is nooit verplicht om in te vullen.

Betaalgegevens
Je betaalgegevens worden door middel van een beveiligde verbinding rechtstreeks naar de bank verstuurd.IP-adres
Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.E-mailadres
Bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra wij ik bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail.
Indien het een bestelling is die wordt verzonden dan zal ik een e-mail sturen met de track & trace code.Je kunt altijd contact met mij opnemen indien je je gegevens wilt laten verwijderen.

Beveiliging persoonsgegevens

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two-factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies​

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. Facebook Advertentie cookies
​Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat jou relevante advertenties worden weergegeven. 

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier
Google Analytics
Ook door mijn statistiekenpakket, Google Analytics worden er cookies geplaatst. Omdat ik graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil niet dat jij ongewenst gevolgd wordt, ik wil jou wel zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.
Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.Dingen die je altijd kunt doen:
  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef aan in je browser instellingen dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.
Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.
Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op.

Social Media

Ik wil het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van mijn website met je te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.Van de volgende social media-kanalen heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. Ik help je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
Google Plus
YouTube

Links
Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Captured Life Moments Photography om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn
​Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. 

De gegevens in mijn boekhoud- en CRMsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan mijn wettelijke verplichting te voldoen.  Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd. 
De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden. 

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.
Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via info@capturedlifemomentsphotography.com

Wijzigingen

Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen.
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.