Directeuren, managers, ondernemers en medewerkers worden regelmatig voor en op hun werk gefotografeerd. Vaak zijn zij niet tevreden met het eindresultaat. Zij herkennen zichzelf niet op de foto. Of hebben geen inspraak gehad op hoe de foto eruit mag en kan zien.

Vindt u het lastig om gefotografeerd te worden? Voelt u zich niet comfortabel voor de camera en/of bij de fotograaf? Vindt u het vervelend dat u van de fotograaf zo weinig aanwijzingen krijgt? Herkent u dat?

Daarom gebruik ik de mix van Photocoaching en Creating Memories ook tijdens een zakelijke shoot. Samen bespreken we hoe u uzelf en uw bedrijf in beeld wilt brengen.

Afhankelijk van het type baan en/ of dat wat je ‘neer wil zetten’, komen wij samen tot de gewenste professionele uitstraling. Denk voorafgaand aan de shoot alvast na over hoe je over zou willen komen en pas daar de kledingsetjes keuze alvast op aan. Wil je bijvoorbeeld sportief en enthousiast of juist zakelijk en gestructureerd op de foto staan?

Voorafgaand aan de shoot overleggen wij en stellen we samen de juiste richting vast met als doel: jouw zakelijke kant in combinatie met jouw persoonlijkheid uit te lichten. Dit zodat de foto’s ‘kloppen met’ wie je bent.