Creating Memories is een fotoshoot uniek in zijn soort. Meer dan een fotoshoot, is Creating Memories een ervaring. Het is een uitje, een date, een manier om de liefde en de verbinding op een perfecte manier te vieren. Een Creating Memories sessie is een prachtige manier om een verloving te vieren, maar net zo goed geschikt voor andere levensmomenten. Een jubileum, een afscheid, of gewoon voor een gezellige familieshoot.

Creating Memories kan niet volledig in woorden worden verklaard, maar moet worden ervaren... en de prachtige beelden die u ontvangt zijn vaak gewoon de "kers op de taart" van iets veel meer waardevols. Bij een Creating Memories fotoshoot spreken jullie je wensen voor elkaar uit, worden herinneringen opgehaald en gedeeld en wordt vooral veel plezier gemaakt. Van tevoren ben je misschien een beetje zenuwachtig maar al snel zal die spanning van je af vallen en merk je vaak de camera niet eens meer op. Als je ontspannen bent, ben je op je mooist en kun je oprecht genieten van het samenzijn.

Reacties na de fotosessie: “mooi, lief, gezellig, romantisch en waardevol”.

Ik ben een gecertificeerd Moment Design/Beloved fotograaf, één van de eersten in Nederland en de eerste en enige in Oostenrijk.

Een Creating Memories fotoshoot duurt 1 uur en kost € 197,00 incl. BTW. Nadat de betaling is ontvangen, ontvangt u 10 foto's in hoge resolutie per e-mail. De foto's zijn uw eigendom, en u bent vrij om ze te gebruiken zoals u wilt. De meeste koppels kiezen echter voor het 2e pakket. U ontvangt dan 25 foto’s in hoge resolutie per e-mail. Dit pakket kost € 297,00 incl. BTW. Denkt u dat 25 foto’s teveel is, dan kunt u extra foto's in hoge resolutie per stuk bijbestellen voor € 15 per stuk. Voor meer mogelijkheden neem contact met mij op.