Fotografie heeft een sterk uitvergrotend vermogen. Een camera focust op dat wat we zien. Hoe zie jij er nu werkelijk uit? Ben je van buiten net zo mooi als van binnen? Jouw overtuigingen kunnen je behoorlijk in de weg zitten.

Herken je dit? “Ik sta nooit goed op een foto”. “Mijn neus is te groot”. “Ik vind het lastig om mezelf professioneel en zakelijk te presenteren”,  “Ik ben niet mooi”… En veel meer van dit soort overtuigingen. Dan is een Photocoaching sessie iets voor jou.

Tijdens een Photocoaching sessie fotografeer ik mensen die een camera het liefst uit de weg gaan en het lastig of ongemakkelijk vinden om gefotografeerd te worden. Tijdens de Photocoaching sessie maken we samen plezier, is er alle ruimte voor jou en ligt de focus op jou als mens en niet op de techniek van het fotograferen. Ik coach jou met mijn camera in de hand.

Verandering
Met behulp van de camera ‘bekijken’ we innerlijke en uiterlijke onzekerheden. Ik laat je met andere ogen naar jezelf kijken. Je ziet de mooie dingen van jezelf. Tijdens de Photocoaching sessie voeren we een gesprek op basis van datgene dat jij aandraagt. Alle aandacht en tijd is voor jou. Zonder het in de gaten te hebben werk je aan jezelf, je eigen zelfbeeld en durf je onzekerheden te  benoemen. Hierdoor worden de door jou zelf opgelegde beperkingen duidelijk en zie je nieuwe mogelijkheden. Dit is het begin van een innerlijke en uiterlijke verandering. Zoals ik vaak zeg: “De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf!”

Een Photocoaching sessie levert je het volgende op: 

  • Een boost voor je zelfvertrouwen!

  • Je bent je bewust van je (vaak negatieve) zelfbeeld en hoe dat je in het dagelijks leven heeft beperkt;

  • Je leert anders en positiever naar jezelf te kijken;

  • Geen angst meer voor een camera;

  • Je weet hoe je ontspannen voor een camera staat en hoe je jezelf presenteert.

  • Tijdens spannende momenten kun je teruggrijpen naar deze ervaring, zodat je ook dan meer ontspannen kunt zijn.

De Photocoaching sessie is een speciale manier van fotograferen en coachen tegelijkertijd. Zelf vond ik het ook nooit prettig om voor de camera te staan. Ik had altijd de camera in de hand en maakte de foto's. Maar ook ik moest eraan geloven. Ik heb de ontspanning gevonden tijdens de opleiding tot Photocoach, die ik in mei 2015 met succes heb afgerond. En dat gun ik jou ook.

Kosten 

Een Photocoaching sessie duurt 1 tot 1,5 uur en kost € 197,–, inclusief BTW. Tijdens een Photocoaching sessie worden er rond de 150 foto’s gemaakt. Het aantal kan afwijken wanneer er bijvoorbeeld meer gecoacht en minder gefotografeerd wordt tijdens een sessie. Na de sessie en betaling van de factuur ontvang je achteraf 10 door mij uitgekozen foto’s,  in hoge resolutie per mail (die je vrij kunt gebruiken), waardoor je een compleet en realistisch beeld van jezelf krijgt. Wanneer je achteraf nog meer foto's wilt ontvangen dan kan dat. Je kunt foto's voor € 15,- per stuk bijbestellen. Je kunt ook vooraf al kiezen voor een ander pakket. Vraag bij boeking naar de mogelijkheden.

Locatie
Buiten fotograferen is het fijnst! Daarom vindt de Photocoaching sessie in eerste instantie buiten plaats.  Als je op een door jou gekozen buitenlocatie gefotografeerd wilt worden, dan is dat mogelijk.