Wil je mooie foto’s van jezelf, die je kunt gebruiken voor je Social Media accounts en/of je CV ? Dan is een Profielshoot iets voor jou.

Een Profielshoot is een shoot van 10 minuten met als doel om jou in korte tijd zo ontspannen mogelijk voor de camera te laten staan met als resultaat een paar goede foto's die je voor je social media profielen of je website kunt gebruiken. Vind je het lastig om gefotografeerd te worden? Of sta je er nooit mooi op? Geen probleem, want ook bij deze korte profielshoot gebruik ik een combinatie van Photocoaching en Creating Memories en maken we vooral veel plezier tijdens de shoot. Neem diverse kledingstukken mee naar de fotoshoot, zodat je een diversiteit aan foto’s hebt die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Hoe en wat?

De profielshoot vindt plaats op verschillende locaties in Nederland en Oostenrijk.

Boek een profielshoot

  • 8 mei 2018 Den Bosch, Verkadefabriek/Tramkade (Tijden tussen 09.00 uur en 12.00 uur)
  • 9 mei 2018 Den Bosch, Verkadefabriek/Tramkade (Tijden tussen 09.00 uur en 12.00 uur)
  • 11 mei 2018 Locatie omgeving Utrecht. (Tijden tussen 10.00 uur en 13.00 uur)

Op alle data en locaties is het ook mogelijk om een Photocoaching of Creating Memories shoot te boeken.

Elke maand komen er nieuwe data bij. Wil je op de hoogte gehouden worden van de data en locaties, like dan onze facebookpagina waar elke nieuwe datum wordt vermeld.

Kosten

Prijs van een profielshoot is € 55,- euro per persoon. Voor dit bedrag krijg je minimaal 6 foto's op webformaat online aangeleverd. Na het ontvangen van de foto's heb je de mogelijkheid om een door jou gewenste foto (of foto's) in hoge resolutie te ontvangen voor een meerprijs van € 10,- per foto.

Boeking

Wil je een profielshoot boeken klik dan op de link onder de data. Vermeld in je mail de datum, de tijden dat je kunt en je telefoonnummer.

Wil je dat de profielshoot op jouw locatie plaatsvindt? Dit kan voor minimaal 10 mensen. Wil je hier meer informatie over, mail dan naar info@capturedlifemomentsphotography.com.